Kezdőlap » Képzések » Személyes hatékonyság » Kiégés kezelése

Kiégés kezelése

Kiégés kezelés tréningA kiégés egyre több munkavállaló érint, hatása egyre több szervezet teljesítményében érezhető.

Mindannyian látjuk, hogy mennyi ember küzd a kiégéssel nap mint nap, és ez a szám csak emelkedik. Mi hiszünk abban, hogy ezen a tendencián a vállalatok segítségével lehet változtatni. Egy kiégés tréning segít a résztvevőknek egy jobb szakmai életet élni.

 

 

A munkavállalók motivációja növelhető, ezáltal teljesítményük visszaállhat a régi szintre.

A kérdés: hogyan?

Tréningünk a tréningnapok + utánkövető nap felépítést követi, trénerünk a szakma specialistájának számít. 2012 óta foglalkozik vállalati pszichológusként, pszichológus tanácsadóként a kiégés területével. Ezen a területen nem csak trénerkedik, hanem valós és eredményes segítséget nyújt kiégett vagy kiégés útjára lépett munkavállalók és vezetők számára. 

A felhalmozott tapasztalat és módszertan segítségével támogatja a képzésben résztvevőt és eljuttatja ahhoz az állapothoz, hogy a 2+1 tréningnap után képes lesz felismeri saját helyzetét, így amennyiben érintett, problémájának mélységét is. Képes lesz kollégái/beosztottjai helyzetét felismerni a Burnout tükrében, támogatást adni nekik, így a szervezet - és annak tagjai - szélesebb körben készülhetnek fel a kiégés kezelésére.

Validált kiégés teszten keresztül gombostű hegy pontossággal meg tudja állapítani kiégésének mértékét, a feladatokon keresztül megismeri a szükséges viselkedésbeli változtatásokat, és erőforrásokat kap, hogy a változtatásokat véghez is tudja vinni.

A két tréningnapot követő egy follow-up nap lehetőséget biztosít, hogy újra mérhessük az egy hónap alatt bekövetkezett változásokat.

 

Kiégés kezelés módszertanA képzés alkalmazott módszertana

 • Önismereti és gyakorlati feladatok,
 • közös problémamegoldás, pszichológus-tréneri megközelítésben.
 • Kis mennyiségű frontális oktatás, PPT támogatott prezentáció,
 • önismereti, diagnosztikai teszt és gyakorlatok,
 • önreflexiós beszélgetések kis és nagy csoportos formában.

 

A képzés tematikája:

 • Kiégés ismereti alapok,
 • Burnout következményeink mérlegelése,
 • Kiégés mértékének meghatározása validált teszt segítségével,
 • Gyakorlati feladatok a mindennapi élet számára.

 

Javasolt időtartam: 2 nap + 1 utánkövető nap.

 

Trénerünk

38 éves pszichológus, kiégés specialista. 2012 óta foglalkozik kiemelten a kiégés témájával, a gazdaság minden területéről kapcsolatba került a Burnout szindróma kapcsán vállalati közép- és felső szintű vezetőkkel. 

 • Pszichológusként tanácsadói szemlélettel dolgozik, klientúrájában az iparágak legnagyobb szereplői közül számos megfordult.
 • Jelen pillanatban több multinacionális vállalatnál belső tréner: fókuszban a stressz és kiégés kezelése, a munkavállalói munka-magánélet egyensúly. 
 • Vállalati pszichológusi, illetve EAP (Employee Assistance Program) tanácsadó tapasztalatot szerzett egy neves európai EAP szolgáltató vállalatnál, ahol multinacionális gyártó vállalatok magyarországi dolgozóinak pszichológiai ellátásában segített.

 

 

Kihelyezett képzésre vagy coachingra árajánlatot az info@trening-partner.hu e-mailcímen kérjen kollégáinktól.

Szeretnék információt kérni a tréningről.