Informatikai képzések

A képzést azoknak az Excelt egyébként jól ismerő  felhasználóknak ajánljuk, akik rendszeresen ismétlődő, időigényes feladataikat akarják automatizálni, illetve Excel-be épített lehetőségekkel nem végrehajtható feladatok megoldására keresnek eszközt.

Képzés célja

A mindennapos munkavégzés során megismert és magabiztos alapszintű táblázatkezelési ismeretek további lehetőségeinek megismerése. Hogyan lehet az időigényes napi rutinfeladatokat begyorsítani – esetleg automatizálni -,hogy a munkavégzésre szánt idő jelentősen csökkenjen. A tréning során fontos szempont, hogy az Excel bonyolultnak tűnő funkcióit úgy ismertessük, hogy a résztvevők könnyen megértésék valamint tudatosan és hatékonyan tudják majd alkalmazni.

A képzés célja,

hogy megismerjük az adatbázis kezelés alapjait, amikor az Excel program már nem tud megoldást nyújtani a problémánkra. 

Képzés célja

Az SQL nyelv megismerése, melynek segítségével hatékonyan nyerhetünk ki információt nagy mennyiségű adathalmazból lekérdezések segítségével.

A képzés célja

A prezentáció-készítő program lehetőségeinek a megismerése és elsajátítása, melyekkel az előadások vizuális megjelenítését emelhetjük magasabb szintre ezzel támogatva előadásunk szemléletességét, érthetőségét.

Képzés célja:

A tanfolyam során a résztvevők megismerkednek a táblázatkezelés alapjaival, felhasználási lehetőségeivel, gyakorlati alkalmazásaival. A képzés során végigvesszük az Excel alapfunkcióit, ezáltal kiválóan alkalmas az alkalmazás képességeinek bemutatására és a programot eddig nem használók számára egy átfogó tudás átadására. Tekintve, hogy a tréning az összes alapfunkciót logikus tematika keretében érinti, az alkalmazást már használók, de elméleti háttérrel nem rendelkező felhasználók számára rendszerező és átfogó ismereteket nyújt. A tréning elvégzése után képesek lesznek táblázatok összeállítására, a szükséges képletek, függvények alkalmazására, a lényeges információk grafikus ábrázolására, gyakorlati problémamegoldásra, amiket a napi munkavégzés során tudatosan és hatékonyan fognak tudni alkalmazni.