Gyártó cégeknek speciális képzések

A menedzsment és a beosztott munkatársak közötti kihívásokkal teli környezetben lévő vezetői szint (művezetők, vonalvezetők, műszakvezetők) szerepének megerősítése. A fenti pozíciók betöltéséhez szükséges ismeretek és hasznos készségek elsajátítása. 

KÉPZÉS CÉLJA

A lean gyakorlatról és lehetőségeiről - a sok hasznos beszámoló és írásos forrás mellett – több téves tájékoztatás is megjelent. A tréning alapvető célja a helyes és téves információk szétválasztása és a lean lényegének megismertetése.

KÉPZÉS CÉLJA

A világon vezető normaidő meghatározási módszer olyan mélységű megismertetése, hogy a résztvevők képesek legyenek annak gyakorlati alkalmazására. Azoknak a módszereknek az áttekintése, amelyek alkalmasak egy-egy feladat elvégzéséhez szükséges idő meghatározására. Az évtizedeken keresztül alkalmazott MTM módszer és az ennek eredményeit egyszerűsített formában alkalmazó MOST módszer rövid összehasonlítása.

KÉPZÉS CÉLJA

Napjainkat az élet valamennyi területén a változások jellemzik. Ezek végrehajtása megfelelő felkészültséget kíván, mivel a változások fogadtatása jellemzően negatív, ami a közösség teljesítményének visszaesését eredményezi. A tréning során a vezetők megismerik a változásokat kísérő általános tapasztalatokat és a változások sikeres bevezetésének ajánlott módszereit. A gyakorlatok segítik a résztvevők változáskezelési képességének fejlesztését.